Naslovna / Preporuke / Domaće preporuke / Još samo 500 ulaznica za comedy specijal Vlatka Štampara u koncertnoj dvorani Lisinski

Još samo 500 ulaznica za comedy specijal Vlatka Štampara u koncertnoj dvorani Lisinski

Kada je Lajnapovac  Vlatko Štampar u svibnju najavio samostalni nastup u velikoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, nitko nije sumnjao da je to pravi potez njegove desetogodišnje stand-up karijere. Za svakog hrvatskog komičara ovo bi bio nastup karijere, a Vlatko ga je odlučio obilježiti snimanjem specijala pod nazivom Fala kaj ste došliNaziv specijala je jednostavan, a označava rečenicu s kojom se Vlatko oprašta od publike nakon svakog solo nastupa. Hrvatska publika ima priliku doživjeti najbolje od Vlatka Štampara u, sve više popularnoj među komičarima, dvorani Lisinski.

Osim Vlatka, u rasprodanom Lisinskom samostalno je nastupio Ivan Šarić, kojeg smo popratili i recenzijom.

Elokventna najava

10 godina nasmijavanja.Vrijeme je za best of karijere. Trema. Sreća. Panika. Uzbuđenje.I pozivam vas da budete dio večeri. :)INFO: https://goo.gl/d5MBGTp.s. lepo se bleči. Snimali bomo.

Objavljuje Vlatko Štampar u Nedjelja, 6. svibnja 2018.

 

22. rujna ove godine će zakoračiti na tu pozornicu na puna dva sata i nasmijavati s najboljim forama svoje bogate karijere. Za njegov nastup u Lisinskom prognoziramo da će se tražiti karta više, jer je nešto više od mjesec dana do predstave, a ostalo je samo 500 ulaznica. 

Facebook Comments

About Sara Smojver

Sara Smojver
Rođena ‘94. u Osijeku. Studira u Zagrebu. Prvi nastup imala je 22.3.2016. u Vinylu (Zagreb) i otada broji nastupe diljem Hrvatske i jedan u Srbiji. Voljela bi da joj poslije nastupa priđe Dubravko Ivaniš koji se nije nasmijao ni na jednu foru i da joj kaže sa straight fejsom: “Sviđa mi se ona fora sa Srbima.” te da se okrene i ode. Intenzivnije prati stand-up otkad je vidjela rutinu Georgea Carlina o religiji u 2. razredu srednje, a prvi stand-up kojeg je gledala bio je Eddie Izzard. Organizira mrežu večeri otvorenih mikrofona u Zagrebu (lipanj 2017. - sada) i voli gin-tonic. I Rafaello. I Arctic Monkeyse. :)

Pogledajte

Standup.hr predstavlja: Nikola Silić best of @Sax

  Nikola Silić prekida post i nakon 20 mjeseci opet nastupa u Zagrebu kao samostalni …

X