Naslovna / Preporuke / Domaće preporuke / Stand-up komedija okupira pulski Kaštel

Stand-up komedija okupira pulski Kaštel

Pula je do sada pokazala da posjeduje veliki stand-up potencijal! Od super iskorištenog prostora Kluba Kotača, preko gostoprimstva i organizacije voditelja Vidmarija Rašića  do neizostavne pulske publike gladne smijeha, Pula je ispunila sve uvjete za rapidni razvoj istarske stand-up scene.

Kroz četiri večeri otvorenog mikrofona u proteklim mjesecima, na koje su potezali i mnogi zagrebački komičari, iznikla su dva Istrijana koji su se omilili publici – Stefan Černi i Andrea Stanković. Kako bi jedan od najjačih open-micova u Hrvatskoj stavio točku na i,  sljedeću srijedu 27. lipnja na pulskom Kaštelu možete vidjeti najbolje od stand-up komedije u Puli na prvom stand-up showcaseu!

Voditeljsku palicu preuzima, kao i dosad, skakutavi organizator Vidmarijo Rašić, a na kaštelsku pozornicu će izaći oni koji su najbolje nasmijavali pulsku publiku tijekom proteklih mjeseci: Joža Vrban, Denis Džejson Rajčić, Martin Rosner te spomenuti Andrea i Stefan. Ekipi će se pridružiti i posebni gosti iz Lajnap ekipe – Aleks Curać Šarić i Goran Vugrinec Goc.

Aleks Curać Šarić vas poziva na prvi Stand up Showcase!

Video: FB Aleks Curać Šarić/Klub Kotač

Informacije o cijenama ulaznica možete potražiti ovdje.

Facebook Comments

About Sara Smojver

Sara Smojver
Rođena ‘94. u Osijeku. Studira u Zagrebu. Prvi nastup imala je 22.3.2016. u Vinylu (Zagreb) i otada broji nastupe diljem Hrvatske i jedan u Srbiji. Voljela bi da joj poslije nastupa priđe Dubravko Ivaniš koji se nije nasmijao ni na jednu foru i da joj kaže sa straight fejsom: “Sviđa mi se ona fora sa Srbima.” te da se okrene i ode. Intenzivnije prati stand-up otkad je vidjela rutinu Georgea Carlina o religiji u 2. razredu srednje, a prvi stand-up kojeg je gledala bio je Eddie Izzard. Organizira mrežu večeri otvorenih mikrofona u Zagrebu (lipanj 2017. - sada) i voli gin-tonic. I Rafaello. I Arctic Monkeyse. :)

Pogledajte

Preporuka: Zadnja izvedba 8. epizode!

Ponedjeljci odavno nisu ono na što smo navikli, jer od početka ove stand-up sezone svaki …

X