Već i vrapci na grani znaju priču o svetom Valentinu, ljubavi, darovima…bla…bla…bla. No da ovo Valentinovo bude drugačije, mi ti donosimo gdje možeš svojoj ljepšoj polovici (ili onoj manje ljepšoj) pokloniti odličnu uspomenu. Na kraju krajeva, ima li boljeg poklona od večeri ispunjene smijehom?

 

Zagreb:

Studio Smijeha donosi ti ne jednu, nego dvije tematske predstave. Sextra Large u 18 i 20:30 h. Tematski nastup o seksu, pornografiji i sličnim “škakljivim” stvarima izvode ti Marina Orsag, Tin Sedlar, Tihomir Paravina, Vlatka Mifka i Marko Dejanović. Cijena upada je 40 kuna. Ostale informacije potraži na webu stranici ili FB stranici SS.

 

Malo drugačiju predstavu donose ti Denis Džejson Rajčić i Saša Norris. Svoju pretpremijeru tematskog showa Lovac, konj, kraljica održat će u Norris Caffeu. Ulaz je 20 kuna, a sve ostale info pronađi na njihovom facebook eventu.

 

Split:


Momci iz Studija Smijeha Split po drugi puta u novom prostoru izvode show Nove baze – veljača. Checkiraj kako je u Circusu (Monty Python) i zabavi se za samo 25 kuna po glavi. Tamo vas zabavljaju Ivica Lazaneo, Ante Travizi, Tomislav Primorac i Josip Škiljo. Više o eventu ovdje.

 

Varaždin:

Također u organizaciji Studija Smijeha, samo u Maraschino baru u Varaždinu, Saša Turković donosi ti priču o tome Kako preŽivjeti u obitelji. Zabavan show u kojem ti Saša donosi tips and tricks o životnim (ne)prilikama. Cijena upada je 25 kuna, a sve ostalo informacije dostupne su u FB eventu.

 

Rijeka:

U Metropolisu u Rijeci, Peđa Bajović vas nasmijava besplatno, i to pričama o – čemu li će nego li o ljubavi i ostalim problemima. Ako si u Rijeci ili okolici svakako navrati. Više o eventu pronađi na njihovoj facebook stranici.

 

Ako ne stigneš za Valentinovo, uvijek postoje drugi dani. Sve ostale predstave u tekućem mjesecu možeš pronaći na našem webu, svaka predstava, bilo gdje u Hrvatskoj 😉

Raspored predstava

 

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Posljednja sezona za predstavu “S nogu” Pedje Bajovića

  S nogu, (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije) jedna je od najizvođenijih predstava u povijesti …

X