Naslovna / #TBT / #TBT Trevor Noah

#TBT Trevor Noah

 

Hilaristični (znam, znam da to nije riječ, ali on zaslužuje da se za njega osmisli nova kovanica) Trevor Noah nedavno je napunio 34 godine od rođenja, i godinu dana od zadnjeg Netflix specijala Afraid of the dark. 

Lik koji govori 8, da, osam(!) jezika, koji je imao mladost jednaku crnoj Ani Frank, odrastao je u jednog od najsimpatičnijih i najboljih komičara današnjice. I iako su mu i danas česte teme odrastanje u Južnoafričkoj Republici i rasna diskriminacija, njegov humor nema onu standardnu dozu jednolikosti kao što se to viđa kod mnogih komičara. Danas pak, često kroz humor izražava sarkazam, često izruguje mržnju, i vrlo, vrlo često to radi kroz odličan act-out naglasaka i dijalekata. Ipak su mu jezici specijalnost. Zarazan osmijeh, perfektne moralne poante i ironija u pričama nešto je zbog čega ga se prisjećamo u ovotjednom #TBT. Ako niste pogledali, svakako pogledajte, jer nasljednik Jon Stewarta u The Daily Showu, nije dobio posao bez veze, dobio ga je jer malo tko Jona može naslijediti, a on je dokazao da je i nemoguće moguće, po tko zna koji puta u životu. Trevor #FTW.

 

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Preporuka: Aleksandar Perišić nasmijava sa svojim “kompleksima” u klubu Sax

Hrvatska stand-up scena uspješno surađuje s brojnim regionalnim komičarima. Od bogatih izdanja večeri s ex-yu …

X