Naslovna / #TBT / #TBT: Garfunkel and Oates – Specijal o specijalu

#TBT: Garfunkel and Oates – Specijal o specijalu

Riki Lindhome (Garfunkel) i Kate Micucci (Oates) genijalan su muzički stand-up akt. Spoj ironije, muzike i trash izvedbe daju notu humora koja se rijetko viđa kod drugih komičara. Raznolike teme; od trudnica, muško ženskih odnosa, pa sve do religije, samo su dio nastupa u kojem nema taboo-a i naspram kojeg nikoga, ali baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Prije dvije godine ispunile su si vlastitu želju i izdale specijal o specijalu za Vimeo. U vlastitoj produkciji. Jer – zašto ne. I rasturaju. A ti svakako pogledaj kako cure razvaljuju u videu ispod, jer teško da ćeš pogledati uskoro nešto upola ovako simpatično. 😉

 

p.s. Novi show izlazi na Netflixu za par dana. 😉

 

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Pedja Bajović: Stari lisac domaće scene

    Kao i većina pionira naše comedy scene, Pedja je prestao nastupe brojati u …

X