Naslovna / Preporuke / Domaće preporuke / Standup.hr predstavlja: Nikola Silić best of @Sax

Standup.hr predstavlja: Nikola Silić best of @Sax

FOTO: Lajnap

 

Nikola Silić prekida post i nakon 20 mjeseci opet nastupa u Zagrebu kao samostalni izvođač. (Umetni kauboj puca emotikon, novogodišnji vatromet, sva srca svijeta…nastavi niz sretnih sličica po vlastitoj volji)

A tko je Nikola? Teško je objasniti. No ako bismo slagali rang listu ponajboljih komičara regije, zasigurno bi bio u top 3. Možda najbolji način da se upoznate s likom i djelom ovog talentiranog mladića je da pročitate naš intervju s njim na ovom linku. Klikni, pročitaj, otvori koji video, uvjeri se da je on onaj za kojeg se isplati platiti ulaznicu. A isplati se, oooo, isplati. 😉

Za ostale nevjerne Tome, kojima ni to nije dovoljno, mi vam garantiramo da će ova predstava biti jedna od najboljih predstava ove godine. Nikola i best of. Garancija za zabavu, nešto kao što je garancija za državni posao članska iskaznica HDZ-a. Eto, toliko garantiramo.

 

Gdje?
Sax!, Palmotićeva 22, Zagreb

Kada?
Srijeda, 17.10.2018. 20 sati.

Karte?
Standard, 40 kuna, detalji na eventu

Za koga?
Za dom, pardon, za sve, ali sve ljubitelje stand-up komedije

 

p.s. Ako si iz Varaždina i okolice, Nikola nastupa i tamo, dan nakon, 18.10.2018. u sklopu Lajnap Mix večeri @Maraschino Craft bar, Ognjena Price 34, 42000 Varaždin.

 

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Pedja Bajović: Stari lisac domaće scene

    Kao i većina pionira naše comedy scene, Pedja je prestao nastupe brojati u …

X