Naslovna / Preporuke / Domaće preporuke / Preporuka: Tomislav Primorac @Studio smijeha

Preporuka: Tomislav Primorac @Studio smijeha

FOTO: Studio smijeha

 

 

Mlada nada Studija smijeha Split opet je u Zagrebu, a samim time i naša preporuka tjedna. Ako ne znaš tko je Tomislav, baci oko na naš intervju s njime 😉

Dalmatinca iz Mostara krasi iznimno inteligentni humor, igra riječi, doskočica i izreka. Nešto potpuno osvježavajuće na našoj sceni i iznimno humoristično. Iako mu je ovo tek prvi one man show u 4 godine karijere, ne sumnjamo da će ih biti još pregršt.

Gostovanje Tomislava Primorca u Zagrebu je već tradicionalno u Studiju smijeha (Hebrangova 10, ulaz iz Gajeve). Ime njegovog prvijenca je “Ja sam ti takav”, a kakav je to točno, pogledaj 29.09.

Svakako dođi, i mi dolazimo, a ako trebaš više informacija klik na event. 😉

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Standup.hr predstavlja: Nikola Silić best of @Sax

  Nikola Silić prekida post i nakon 20 mjeseci opet nastupa u Zagrebu kao samostalni …

X