Naslovna / Preporuke / Domaće preporuke / Premijera: Goran Vinčić Vinča – Dežurni krivac

Premijera: Goran Vinčić Vinča – Dežurni krivac

FOTO: Goran Vinčić

 

Goran Vinčić vječno je dijete. I veliko dijete.  I nakon tri i pol godine rada napokon predstavlja svoj prvi one man show.

Za više informacija o samome Vinči baci oko na stranicu FB eventa (klik ovdje) ili na njegovu fan page stranicu (klik ovdje)

 

A što vam mi možemo reći o njemu? Samo to da nakon showa sigurno nećete ostati ravnodušni. Energija koju taj hiperaktivni čovjek donosi na pozornicu zasigurno će vas se dojmiti. Zasigurno je i to da ćete u sat i pol vremena imati popriličan broj prilika za dobro se nasmijati bilo da Vinča priča o svojim dogodovštinama iz rodne mu Slavonije, ili pak prepričava utjecaje muzike na naše svakodnevne živote. Kako god, ovim putem najavljujemo njegovu premijeru, za nas dugoočekivani event koji je u Zagrebu gotovo pa rasprodan, ali zato imate priliku posjetiti istu predstavu u mini Istarskoj turneji. Bilo sada, ili prvom mogućom prilikom, savjetujemo da posjetite našu buduću stand-up zvijezdu i odgledate show uživo. On je jedan od onih osoba koje će nositi ovu umjetnost u skorijoj budućnosti, zato – priključite se na startu, i pratite ga od samog početka karijere. 😉

Premijera Vinčićevog showa Dežurni krivac biti će u Studiju smijeha, Hebrangova 10 (ulaz iz Gajeve), 16.11.2018. u 20:30 h 😉

 

Nakon premijere u Zagrebu slijedi mini odmor pa mini turneja za predstavu, koju možete odgledati na sljedećim lokacijama:

27.11. Tunel Rijeka

28.11. Caffe bar Nebeski, Medulin

29.11. The Shipyard pub Pula

30.11. American bar Umag

01.12. Buffet Bunker Pazin

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Open Mic stand-up comedy scena u Hrvatskoj

  Od početka moga bavljenja stand up komedijom odlučio sam što više nastupati, kako bih …

X