Naslovna / Preporuke / Domaće preporuke / Posljednja sezona za predstavu “S nogu” Pedje Bajovića

Posljednja sezona za predstavu “S nogu” Pedje Bajovića

FOTO: Pedja Bajović

 

S nogu, (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije) jedna je od najizvođenijih predstava u povijesti našeg stand-upa, Sukladno tome, i činjenici da je ušla u sedmu sezonu izvođenja, ovo će biti i jedna od posljednjih prilika za zagrebačku publiku da svjedoče autorskom radu pionira stand-up komedije, Pedje Bajovića.

U kultnoj Maloj sceni, Medveščak 2, 30.09. imate priliku uhvatiti jedan od posljednjih vlakova. Ako ste fan političkog humora, ovo je prava predstava za vas. Ako ste član HDZ-a, možda i nije, ali uz predočenje članske iskaznice – upad vam je besplatan. A to je ponuda koja se ne odbija. Nemojte se sramiti, samo ušetate na blagajnu Male scene, pokažete iskaznicu baš kao što to radite u gruntovnici ili kod doktora, da ne čekate u redu kao obični smrtnici i već ste unutra, sjedite zavaljeni u fotelju i uživate u sat i pol vremena odlične komedije.

Za ostatak puka, vi morate kupiti ulaznice, a više informacija o tome možete saznati na klikom na event.

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Preporuka: Tomislav Primorac @Studio smijeha

    Mlada nada Studija smijeha Split opet je u Zagrebu, a samim time i …

X