Naslovna / Najave / Zadnjih 300 ulaznica za Russella Petersa u prodaji!

Zadnjih 300 ulaznica za Russella Petersa u prodaji!

Čini se da su procjene organizatora iz Aquarius Recordsa bile točne, jer nas dijeli mjesec dana do Petersovog spektakla u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog i ostalo je svega 300 ulaznica!
Nakon početka prodaje ulaznica u veljači, ništa drugo nije se ni očekivalo. Ne sumnjamo da nas u svibnju očekuje nevjerojatna doza observacijske komedije, a tko nije stigao po ulaznice još uvijek to može napraviti na svim prodajnim mjestima koji su dostupni putem linka ili na blagajni dvorane Lisinski.

 5 zanimljivosti o Petersu

  1.  2013. godine je postao prvi komičar koji je dobio svoj specijal na Netflixu.
  2. 1992. godine upoznao je Georga Carlina, koji mu je rekao da se treba što više pojavljivati na pozornici i nastupati. Danas ga smatra velikim utjecajem u razvoju svoje komedije.
  3. 2007. godine bio je voditelj jednog od zadnjih Carlinovih specijala.
  4.  2008. godine je u vlastitoj produkcijisamofinancirao svoje prvo DVD izdanje specijala Red, White and Brown. 
  5. Nikada ne piše materijal o religiji, objašnjavajući to ovako: “Ne pričam nikada o religiji jer mislim da su ljudi čudni oko religije, posebno u današnje vrijeme, a i ja sam više lik koji vjeruje u znanost, nego zastupa uvjerenja.”

 

Vidimo se u Lisinskom 26. svibnja! 

Facebook Comments

About Sara Smojver

Sara Smojver
Rođena ‘94. u Osijeku. Studira u Zagrebu. Prvi nastup imala je 22.3.2016. u Vinylu (Zagreb) i otada broji nastupe diljem Hrvatske i jedan u Srbiji. Voljela bi da joj poslije nastupa priđe Dubravko Ivaniš koji se nije nasmijao ni na jednu foru i da joj kaže sa straight fejsom: “Sviđa mi se ona fora sa Srbima.” te da se okrene i ode. Intenzivnije prati stand-up otkad je vidjela rutinu Georgea Carlina o religiji u 2. razredu srednje, a prvi stand-up kojeg je gledala bio je Eddie Izzard. Organizira mrežu večeri otvorenih mikrofona u Zagrebu (lipanj 2017. - sada) i voli gin-tonic. I Rafaello. I Arctic Monkeyse. :)

Pogledajte

Još samo 500 ulaznica za comedy specijal Vlatka Štampara u koncertnoj dvorani Lisinski

Kada je Lajnapovac  Vlatko Štampar u svibnju najavio samostalni nastup u velikoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, nitko …

X