Naslovna / Najave / U Pulu stiže Harri Soinila – Finac zlatnog srca s crnim forama

U Pulu stiže Harri Soinila – Finac zlatnog srca s crnim forama

 

Pula je dosad ugostila mnogobrojne hrvatske komičare, a zadnji ovomjesečni ponedjeljak, 27. kolovoza, u stand-upom okupiranom Klubu Kotač će nastupiti finski komičar Harri Soinila s hrvatskim gostima. U ove krajeve, Harri se zaputio na Panč festival u Ljubljanu,  gdje 25. kolovoza nastupa na večeri crnog humora, a na povratku će svratiti u Pulu i prvi puta nastupati u Hrvatskoj i to na engleskom jeziku. Pridružit će mu se i domaće snage naše scene: Peđa Bajović i Vidmarijo Rašić.

Harri Soinila i Peđa Bajović

Publika u Puli 27. kolovoza s početkom u 21 sat u dvorištu poznatog Rojca, može uživati u crnim forama ovog finskog Vuce lookalikea koji broji mnogobrojne nastupe u cijelom svijetu, a pritom valja istaknuti njegovo gostovanje na Fringe festivalu u Edinburghu, kao i ono u Barceloni na Barcelona Comedy Festivalu. Njemu će se pridružiti i jedan od pokretača hrvatske stand-up scene Peđa Bajović, s kojim je dijelio pozornicu na natjecanju Funniest Person in the World, dok će večer voditi Puležanin Vidmarijo Rašić.

Ekipa s portala toplo preporučuje svim Istrijanima koji su željni crnog humora da se zadnjeg ponedjeljka u kolovozu nasmiju s ovim Fincem.

Facebook Comments

About Sara Smojver

Sara Smojver
Rođena ‘94. u Osijeku. Studira u Zagrebu. Prvi nastup imala je 22.3.2016. u Vinylu (Zagreb) i otada broji nastupe diljem Hrvatske i jedan u Srbiji. Voljela bi da joj poslije nastupa priđe Dubravko Ivaniš koji se nije nasmijao ni na jednu foru i da joj kaže sa straight fejsom: “Sviđa mi se ona fora sa Srbima.” te da se okrene i ode. Intenzivnije prati stand-up otkad je vidjela rutinu Georgea Carlina o religiji u 2. razredu srednje, a prvi stand-up kojeg je gledala bio je Eddie Izzard. Organizira mrežu večeri otvorenih mikrofona u Zagrebu (lipanj 2017. - sada) i voli gin-tonic. I Rafaello. I Arctic Monkeyse. :)
X