Naslovna / Najave / U “mali” Lisinski stiže Stephen K. Amos

U “mali” Lisinski stiže Stephen K. Amos

Nakon dolaska Russella Petersa u svibnju, Aquarius Records priprema dolazak Stephena K. Amosa s novom predstavom “Bouquets and Brickbats”. Britanski stand-up komičar nigerijskog porijekla dolazi u Zagreb dolazi u mali Lisinski u sklopu nove europske turneje 7. listopada.

Foto: Stephen K. Amos Web

 

Rado viđeno lice malih ekrana Velike Britanije dolazi po prvi puta u Hrvatsku, a kao jedan od najpoželjnijih MC-ijeva u međunarodnim komičarskim krugovima o čemu govore i tri nominacije za Chortleovu nagradu za najboljeg MC-a. Dugi niz godina redovito nastupa na Edinburgh Fringe festivalu, a prepoznatljiv je po svom toplom pristupu i  obzervacijskom stilu kojeg nadograđuje u svojoj dugogodišnjoj karijeri.
Debitanski DVD „Find the Funny“ snimio je u kazalištu Enmore u Sydneyu, a DVD je objavljen u studenom 2009. godine. Godinu dana kasnije snimio je debitantski show The Stephen K Amos show za BBC2 i objavio drugi DVD The Feelgood Factor.

U njegovoj komediji možete uživati 7. listopada u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, a za ulaznicu je potrebno izdvojiti 150 kuna. Ulaznice su dostupne putem ulaznice.hr i ovlaštenim prodajnim mjestima.

Facebook Comments

About Sara Smojver

Sara Smojver
Rođena ‘94. u Osijeku. Studira u Zagrebu. Prvi nastup imala je 22.3.2016. u Vinylu (Zagreb) i otada broji nastupe diljem Hrvatske i jedan u Srbiji. Voljela bi da joj poslije nastupa priđe Dubravko Ivaniš koji se nije nasmijao ni na jednu foru i da joj kaže sa straight fejsom: “Sviđa mi se ona fora sa Srbima.” te da se okrene i ode. Intenzivnije prati stand-up otkad je vidjela rutinu Georgea Carlina o religiji u 2. razredu srednje, a prvi stand-up kojeg je gledala bio je Eddie Izzard. Organizira mrežu večeri otvorenih mikrofona u Zagrebu (lipanj 2017. - sada) i voli gin-tonic. I Rafaello. I Arctic Monkeyse. :)
X