Naslovna / Preporuke / Domaće preporuke / Stand-up i bebe? I to postoji

Stand-up i bebe? I to postoji

 

Stand-up komedija za mame (i bebe), novi je koncept na comedy sceni, pokrenut tek nedavno u ne tako dalekom Londonu, i iznimno brzo se širi ostatkom Europe. Hrvatska, u organizaciji Studija smijeha, naravno, ne zaostaje i među prvima se pridružuje ovom brzorastućem vidu zabave.

Ako se pitate što točno očekivati, odgovor je jednostavan: Ugodno dnevno druženje za mame (i tate, naravno) u mirnom ambijentu uz igračke za djecu, čašica pokojeg pića, i salve smijeha. Premijera Hrvatske inačice je u 11:30 u petak, 13.04.2018. u Studiju smijeha, Hebrangova 10, Zagreb (ulaz iz Gajeve ulice 😉 ), no kako su karte planule u svega par dana, dodana je ekstra predstava, isti termin, samo dan nakon (subota, 14.04.2018.).  Pošto se karte prodaju iznimno brzo, i temeljeno na reakcijama u ostatku svijeta koje su iznimno pozitivne, ne sumnjamo u daljnje nove datume ove predstave, kao niti u njenu uspješnost.

U predstavi za Mame i tate nasmijati će vas Miranda Lončar i Josip Škiljo. Show traje dva puta po 30 minuta, uz pauzu od 15 minuta. Dob djeteta je ograničena na 18 mjeseci jer je sadržaj programa namijenjen za odraslu publiku. Stol za presvlačenje, igračke, mekani pod  i ostalu zabavu priprema organizator, vi samo izvedite dijete na ugodni comedy play date.

A kako to izgleda vani, zašto je pokrenuto, i kakve su reakcije, pitao se i BBC, a rezultate toga možete vidjeti u njihovoj kratkoj reportaži u videu ispod:

 

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Standup.hr predstavlja: Nikola Silić best of @Sax

  Nikola Silić prekida post i nakon 20 mjeseci opet nastupa u Zagrebu kao samostalni …

X