Naslovna / Preporuke / Domaće preporuke / Spektakl u kino Europa: Regionalni stand-up festival

Spektakl u kino Europa: Regionalni stand-up festival

FOTO: Studio smijeha

Iako bi prosječna osoba rekla da kod nas festivali ove umjetnosti ne postoje – to je daleko od istine. Od gostujućeg Panč festivala u nizu naših gradova, preko Komedikona u Šibeniku, sve do Best of Regional festivala u KD Vatroslava Lisinskog (ali i drugim gradovima Lijepe Naše), Studio smijeha odavno sudjeluje u promociji stand-up umjetnosti kroz ovakvu vrstu organizacije, a sada su se odlučili na još jedan korak iznad. Po prvi puta u Hrvatskoj imamo priliku pogledati festival ovakvih razmjera, u trajanju od 3 dana, uz nastup od čak 18 komičara(!) iz Hrvatske i okolice.

Standup.hr portal toplo preporučuje posjet festivalu, uvjerite se i sami u kvalitetu nekih od najboljih komičara u široj okolici, i nasmijete se do suza uz njih. Zaista vjerujemo da nećete požaliti. 😉

Festival se odvija od 26.04.-28.04.2018 a nastupaju;

Četvrtak:  Josip Škiljo (HR), Marko Dejanović (BiH/HR), Ana Zlatanović (SRB), Nenad Stefanovski (MK) i Martina Ipša (SLO). Voditelj večeri: Tin Sedlar (HR)

Petak: Aleksandar Perišić (SRB), Miranda Lončar (BiH/HR), Tihomir Psihomir Paravina (HR), Igor Drljo (BiH) i Tin Vodopivec (SLO). Voditelj večeri: Goran Vinčić (HR/SRB)

Subota: Andrej Težak Tešky (SLO), Dušan Jokić (BiH), Lucija Ćirović (SLO), Tomislav Primorac (HR) i Nikola Silić (SRB). Voditeljica večeri: Marina Orsag (HR)

Cijene karata su 50 i 70 kn (po danu), na dan 70 i 90 kn. No, također možete kupiti i trodnevnu ulaznicu po cijeni od 120kn i 180kn, na prvi dan 180kn i 240kn. Studenti i umirovljenici ostvaruju popust za kupnju karata na blagajni kina Europa.

Informacije o eventu, kao i o kupnji karata pronađite na linku 😉

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Novi val hrvatske stand-up komedije

Postoje dvije vrste komičara, i vrag u tebi koji ove redove čitaš će reći – …

X