Naslovna / Preporuke / Domaće preporuke / Preporuka: Zadnja izvedba 8. epizode!

Preporuka: Zadnja izvedba 8. epizode!

Ponedjeljci odavno nisu ono na što smo navikli, jer od početka ove stand-up sezone svaki ponedjeljak Lajnap ekipa nasmijava s novim epizodnim materijalom u klubu SAX!.

No, ovaj ponedjeljak (23. travnja, 2018.) drugačiji je od drugih jer dečki posljednji put izvode 8. epizodu!
Bili smo na prethodnim izvedbama i sve što možemo reći – ovo su one ispolirane fore koje moraš čuti!
Goca fascinira otvaranje Olimpijskih igara, Vlatko ne zna je li putnik ili turist, Aleks muževno voli kakao, a Saša dijeli bračne i vanbračne savjete.  Zadnjom izvedbom 8. epizode Goran Vugrinec Goc, Vlatko Štampar, Aleks Curać Šarić i Saša Turković prestaju izvoditi nove materijale u ovoj sezoni i spremaju nešto drugo do početka sljedeće!

Klub SAX! se lagano puni, a karte su kao i do sada dostupne po cijeni od 40 kuna u pretprodaji, te 50 kuna na dan izvedbe u sustavu Entrio.hr te na svim Entrio prodajnim mjestima.

 

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Standup.hr predstavlja: Nikola Silić best of @Sax

  Nikola Silić prekida post i nakon 20 mjeseci opet nastupa u Zagrebu kao samostalni …

X