Naslovna / Preporuke / Domaće preporuke / Preporuka tjedna: Tomislav Koza Kozačinski u HNK Osijek

Preporuka tjedna: Tomislav Koza Kozačinski u HNK Osijek

Osijek i Koza imaju poseban odnos no ovo je prvi puta da će lik koji je nazvan po domaćoj životinji stupiti na daske koje život znače (i ostale fraze).  Ako voliš crni humor, iako ne nužno samo njega, a jedan od rijetkih si koji ne radi u Irskoj ili je taman došao kući za blagdane i ostao – provjeri ovo. Nećeš požaliti. A i kad si zadnji puta bio u HNK da je tamo lik koji ti priča priče od popova do Thompsona – a šlag na tori mu je Željka Markić.

 

Ako pak ne znaš što očekivati, a ne vjeruješ nama, evo i video, checkiraj sam/a:

Prvi nastup u Beogradu

EKIPA! 28.11. (Utorak) Tomislav Koza Kozačinski ima svoj Stand Up Comedy – T.K. Kozačinski One Man Show i već je 20% karata otišlo. Imali ste ga priliku gledati u sklopu Lajnap epizoda. Sada vas čeka solo. Karte su na Entriju!

Posted by Lajnap on 20. studenoga 2017

 

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Standup.hr predstavlja: Nikola Silić best of @Sax

  Nikola Silić prekida post i nakon 20 mjeseci opet nastupa u Zagrebu kao samostalni …

X