Naslovna / Najave / Ovo morate pogledati: Daniel Sloss – Dark & Jigsaw

Ovo morate pogledati: Daniel Sloss – Dark & Jigsaw

FOTO: Netflix

Jedan od najboljih mladih komičara na svijetu, na današnji dan postao je ponosni vlasnik dva specijala koje možete pogledati na Netflixu. Dark (2016/17) i Jigsaw (2017/2018) također su bili izvođeni i na ovim prostorima gdje je Daniel tradicionalno gost, ali i miljenik domaće publike. Genijalne specijale, savršene poante, pomno tempiran tajming i iznimno, iznimno inteligentan i urnebesan humor, ako niste gledali uživo, sada nikako ne propustite.

A za one kojima se Daniel svidi kao što se nama sviđa (i ne sumnjamo da takvih neće biti i previše), možete ga pogledati i ove godine s potpuno novim one man showom “X”, u Zagrebu, Mala dvorana KD Vatroslava Lisinskog, 30.10.2018. ili, dan poslije, u Botel Marina, Rijeka.

Godinama, točnije rečeno ovo je već peta godina da Sloss dolazi na naše prostore, mi pratimo njega i njegov razvoj. A on je čudesan. Malo tko može to što Daniel uspjeva, sa (danas napunjenih) 28 godina iza sebe imati 10 one man showova i dva specijala. I zato, ne propustite se i sami uvjeriti u kvalitetu ovog nekog budućeg klinca koji će tek vladati svijetom stand-up komedije.

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Preporuka: Aleksandar Perišić nasmijava sa svojim “kompleksima” u klubu Sax

Hrvatska stand-up scena uspješno surađuje s brojnim regionalnim komičarima. Od bogatih izdanja večeri s ex-yu …

X