Naslovna / Preporuke / Domaće preporuke / Nakon 2 mjeseca vraća se open-mic u Vintage Industrial Baru!

Nakon 2 mjeseca vraća se open-mic u Vintage Industrial Baru!

Nakon travanjske pauze, open-micovci su s nestrpljenjem dočekali svibanjsku večer otvorenog mikrofona koja će se održati 17. svibnja (četvrtak) u već poznatom Vintage Industrial Baru. Prijave su odavno zatvorene, gost večeri je potvrđen, a ostalo je tek nekoliko dana do ovog highlight stand-up događaja mjeseca za svakog komičara amatera. Ovo je deseta po redu večer otvorenog mikrofona u Vintage Industrial Baru gdje komičari amateri mogu nastupati pred brojnom publikom uz profesionalne goste večeri koji im mogu udijeliti savjet.

Foto: Maria Tangar/Vintage Industrial Bar

 

Svaki mjesec dolaze komičari iz raznih dijelova Hrvatske. Redovito dolaze iz Osijeka, Slavonskog Broda, Pule te drugih gradova, a gosti večeri do sada su bili Domagoj Pintarić, Peđa Bajović, Zvonko Kožić, Vlatko Štampar, Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski te Goran Vugrinec. Nakon što je prošle sezone u lipnju u Vintagovom vrtu prvo izdanje open-mica okupilo 15 izvođača i troznamenkasti broj publike, večeri otvorenog mikrofona nastavile su se od rujna održavati u dvoranskom prostoru bara.

Što o večerima otvorenog mikrofona u Vintageu misli česti gost večeri, Lajapovac Goran Vugrinec, možete pročitati u njegovom izvještaju iz siječnja ove godine!

Foto: Maria Tangar/Vintage Industrial bar

Ovaj četvrtak open-micovci se poslijednji put penju na pozornicu u dvorani Vintagea, a od lipnja će se večeri otvorenog mikrofona održavati u Vintagovom ljetnom vrtu. Kao i do sada, ulaz je besplatan i biti će u narednim mjesecima!

Foto: Alma Trtovac

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Dnevnik jednog openmajkovca

  Mali intro Bok! Moje ime je Leon i ja sam open majkovac iz Zagreba. …

X