Naslovna / Preporuke / Domaće preporuke / Da nos pocrveni od smijeha – humanitarni stand-up

Da nos pocrveni od smijeha – humanitarni stand-up

Tko?

Pedja Bajović

Zašto?

Humanitarni stand-up nastup za klaunove doktore 

Gdje?

Jazz & Cabaret club Kontesa, Cesarčeva 1

Kada?

31.01.2018. u 20 sati.

Kako ti možeš pomoći?

Jednostavno, dođi i nasmij se Pedjinim forama koji sav prihod daruje doktorima koji se oblače u dobre(!) klaunove, ne one iz Kingovih romana. Klaunovi doktori svoje vrijeme daruju djeci na liječenju u bolnicama ali i starijima i nemoćnima stoga daruj i ti njima koju kunu i usput se odlično zabavi jer upad je free (a na kraju večeri ostaviš donaciju). I pomogneš nekome da pomogne drugome. Divota.

P.s. Pedja obilježava 13 godina od prvog nastupa, a ako si jedan od rijetkih koji ne zna tko je on, baci oko na video. Vidimo se 😉

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Posljednja sezona za predstavu “S nogu” Pedje Bajovića

  S nogu, (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije) jedna je od najizvođenijih predstava u povijesti …

X