Naslovna / Komičari / Domagoj Pintarić

Domagoj Pintarić

Domagoj Pintaric Zagrebacki standup komicarDomagoj Pintarić stand-up komedijom počeo se baviti krajem 2007. godine tako što se prijavio na večer otvorenog mikrofona pod nazivom I Hate Mondays Open mic u klubu Purgeraj. Već na prvom nastupu pobijedio je na tom natjecanju amatera komičara i dobio priliku nastupati s tadašnjom komičarskom skupinom SVE5 u klubu Boogaloo. Nakon nekoliko pobjeda na večerima otvorenog mikrofona i nekoliko dobrih nastupa s iskusnijim kolegama postalo je jasno da bi se komedijom mogao baviti ozbiljnije.

Već u prvoj godini rada počinje raditi profesionalno, dobivati ugovore za nastupe i sudjeluje u prvim većim projektima. U slijedećih nekoliko godina odradio je na stotine nastupa diljem zemlje i regije i u nekoliko drugih europskih gradova. S vremenom sudjeluje u sve više komičarskih skupina i projekata poput prvog DVD izdanja stand-up komedije, sudjeluje u regionalnim turnejama najboljih komičara regije, snima novogodišnji program za makedonsku A1 televiziju, pojavljuje se na svim festivalima stand-up komedije u susjednim zemljama, radi na nekoliko TV i radijskih projekata, piše za News bar portal koji se bavi parodijom, a snima i nekoliko skečeva te pilota za razne emisije, dok u 2011. godini dobija rubriku Pod Pravim Kutom na hrvatskoj nacionalnoj televiziji DomaTV.

Držao je radionice stand-up komedije i bio u žiriju stand-up natjecanja, vodio je stand-up program u nekoliko klubova, među kojima je Klub 100 u Velikoj Gorici gdje su nastupala najveća imena domaće i strane stand-up komičarske scene.

Facebook Comments

Pogledajte

Karlo Šmid

Zagorski Standup komičar. Bolje da više od toga ne znate! Facebook Comments

X