Naslovna / Komičari / Aleksandar Curać Šarić

Aleksandar Curać Šarić

Aleks Aleksandar Curac Saric Stand Up Komicar iz RijekePrvi openmajkovac u Hrvatskoj koji je postao profesionalni komičar. Svoju karijeru kao amater započeo je baš na Open Mic Night večerima “I Hate Mondays” u Purgeraju. Prvi Open Mic (6.11.2006.) održan je ujedno i njegov prvi nastup kao stand up komičar. Sada svoje nastupe broji u stotinama od kojih je najviše klupskih gaža, ali ima tu i evenata, raznih promocija pa čak i vjenčanja.

Od samih početaka Aleks i njegovi nastupi su izazivali oduševljenje među publikom zbog njegovog karakterističkog talenta da se poveže i ostvari nevjerovatnu komunikaciju sa istima što stvara osjećaj kao da je dio vašeg društva.
S omiljenim temama kao što su muško-ženski odnosi, apsurd svakidašnjeg života i besmisleni proizvodi kojima nas bombardiraju u reklamama, lagano ostvaruje komunikaciju s publikom što dovodi do jako pozitivnih reakcija.

Kako sam kaže, improvizacija i komunikacija s publikom najveće su mu kvalitete kojima već petu godinu zabavlja publiku širom Hrvatske pa i dalje.

Aleks Web Site Aleks@Twitter

Facebook Comments

Pogledajte

Zuhra – Zlatan Zuhrić

Tko je Zuhra? Riječ je o zabavljaču koji iza sebe ima cijeli niz duhovitih i zabavnih …

X