Naslovna / Regija / Tin Vodopivec “Ozbiljne gluposti”

Tin Vodopivec “Ozbiljne gluposti”

Slovenski komičar Tin Vodopivec predstavlja svoj prvi comedy special OZBILJNE GLUPOSTI snimljen 6.6.2015 u Studiu Smijeha.

Od 2006, kad je prvi put stao na pozornicu i ušao u svijet stand-up komedije, Tin Vodopivec je skupio više od 1000 nastupa u 12 različitih zemlja – na 3 jezika.

Njegov humor dotakne svakoga, njegova šale popularne su među svim generacijama. Na pozornici Tin je ugodan i dopadljiv svakome, njegova ličnost – zbunjeni dečko koji je prepametan za svoje dobro – prirodna je i samim time uvjerljiva.

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.
X