Naslovna / Vijesti / Prvi Open mic u organizaciji Lajnap Comedy

Prvi Open mic u organizaciji Lajnap Comedy

 

Prvi-lajnap-open-mic-1

U ponedjeljak, 13.ožujka 2017. u prostoru zagrebačkog kina Grič, tražilo se mjesto više za prvuOpen mic večer u organizaciji ”Lajnap comedy”.Od 12 prijavljenih, publiku su nasmijavale tri komičarke i čak jedan Amerikanac, a ulaz je bio besplatan. Voditelj večeri bio je član Lajnap ekipe, Goran Vugrinec Goc, koji je objasnio pravila Open mic nastupa, te nasmijavao publiku u pauzama svojim improvizacijskim vještinama i pokojom novom forom.

Komičari koji su nastupali na prvoj večeri:

1. Sara Smojver
2. Martin Rosner
3. Filip Šimenić
4. Lucija Savić
5. Vedran Ivorek
6. Vanja Perić
7. Ana Kolar
8. Željko Grmuša
9. Mario Šantek
10. Hrvoje Verić
11. Sven Zečević
12. Matthew Mcgrath

Iz Lajnapa najavljuju ciklus ”open mic” večeri i napominju kako se radi o večeri dobre zabave i opuštene atmosfere, u što smo se uvjerili i na prvoj održanoj open mic večeri, te kako nije riječ o natjecanju već kreativnoj radionici za sve komičare amatere kako bi stekli dodatno iskustvo i kako bi se oslobodili straha od nastupa pred publikom čime im se pruža prilika za potpunu kreativnu slobodu. Prijaviti se mogu svi komičari, bez obzira ako se radi o amaterima ili profesionalcima koji žele dodatno poboljšati svoje nastupe i isprobati nove fore.

Open mic nastupi će se održavati jednom mjesečno, pa ako se želite okušati u standup nastupu ili istrenirati svoje vještine, za sljedeći Open mic Lajnapa možete se prijaviti OVDJE

Na večerima Open mica moći ćete čuti i ekipu Lajnapa, kao pravih domaćini kina Grič, gdje održavaju svoje redovite nastupe.

Lajnap comedy možete pratiti putem službene web straniceFacebook stranice, te Instagram profila

Pogledajte

Tin Vodopivec Ozbiljne Gluposti

Tin Vodopivec “Ozbiljne gluposti”

Slovenski komičar Tin Vodopivec predstavlja svoj prvi comedy special OZBILJNE GLUPOSTI snimljen 6.6.2015 u Studiu …