Naslovna / Preporuke / Preporuka tjedna: Jim Jefferies – This Is Me Now

Preporuka tjedna: Jim Jefferies – This Is Me Now

FOTO: Netflix

 

Nije tajna da je Jim Jefferies jedan od trenutno najboljih komičara svijeta. U posljednjih 10 godina izdao je 7 specijala i jedan CD. This Is Me Now, posljednji je u nizu kojeg možete pogledati na Netflix streaming platformi.

Što je to docking, što još ima reći o Trumpu, ali i što ima novog u njegovom životu, samo je dio tema koje možete naći na ovom vrlo dobrom specijalu. I, iako ovaj puta nema zaštitne kožne jakne, brenda koji je njegovao dugo godina, i iako ostaje pomalo loš dojam što mu je mikrofon u ruci samo prop material, i dalje je na vrlo viskom nivou.

A, ako ste slučajno propustili pročitati kako je bilo na njegovom nastupu gdje je izvodio gotovo sav materijal koji se sada nalazi na ovom izdanju, preporučujemo vam i da pročitate naš putopis iz Ljubljane gdje smo ga gledali uživo.

U svakom slučaju, This Is Me Now možda nije najbolji specijal kojeg je izdao, ali je svakako naša preporuka tjedna, za ubiti pokoju ljetnu večer uz smijeh i dobru zabavu.

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Pedja Bajović: Stari lisac domaće scene

    Kao i većina pionira naše comedy scene, Pedja je prestao nastupe brojati u …

X