Naslovna / Intervjui / Održan prvi hrvatski stand up u Dublinu!

Održan prvi hrvatski stand up u Dublinu!

Marina Orsag do suza nasmijala dijasporu i nabacila im Ružičaste naočale u kišnoj Irskoj.

Nakon vrlo uspješne i rasprodane turneje stand up showa “Ružičaste naočale” po Hrvatskoj i Srbiji, Marinu Orsag pozvali su da nasmije naše državljane u Dublinu. Oduševljeno je pristala i pokrenula se lijepa priča gostovanja koje će se sudeći po reakciji publike sinoć i  nastaviti.

Kad smo pitali Marinu kako je ona doživjela sve to, odgovorila nam je u svom poznatom pozitivnom tonu: Stand-up-Dublin-Marina-Orsag

“Kad su me nazvali da nastupim u Dublinu, odlijepila sam od sreće jer osim što ću nasmijavati našu ekipu, zvali su me u grad u kojem još nikad nisam bila i to je divno. Uživala sam u odličnom provodu i odmoru kojeg pruža Dublin, a sinoć sam još uspjela sat i pol nasmijavati naše ljude i vratiti im malo daška domovine.”

Nakon turneje za dijasporu po Skandinaviji, otvorena su vrata za nastupe i u Irskoj, a naši komičari i komičarke sve su češća pojava na svjetskoj sceni i sceni dijaspore. Želimo im što više gostovanja i neka šire hrvatski humor bez puno muke gdje god stignu, a kao vječitom Petru Panu, Marini Orsag vjerujemo da je svaki let u nova iskustva jedna velika igra.

Pogledajte

Andrea Andrassy Stand Up komičarka iz Zagreba

Andrea Andrassy

Rođena u Zagrebu prije 27 godina. Kao osmogodišnja djevojčica na jednoj proslavi se popela na stage i ispričala prosti vic – rezultat je bio sedam dana bez televizora i cijeli život bez dlake na jeziku.