Naslovna / #TBT / #TBT Ricky Gervais

#TBT Ricky Gervais

Ricky Gervais, možda i najpopularniji svjetski komičar u ovome trenutku, prije točno 11 godina u Glasgowu krenuo je na turneju sa svojim trećim samostalnim specijalom nazvanog Fame. Lik koji u nastupu koristi riječ pizda gotovo isto puta koliko ima i minuta samog nastupa, rasprodao ju je u 45 minuta. Od tada je upravo to bila najprodavanija turneja jednog UK komičara. Danas, 11 godina kasnije najprodavanija je pak ova koju trenutno završava a gdje je rekord prodaje pojednih nastupa bio – 2 minuta od puštanja karata u prodaju! Stoga, ovotjedni #TBT prisjeća se upravo njega.

 

 

 

P.s. Novi Netflix specijal izlazi u ožujku ove godine, dobra prilika da se podsjetiš kakav je Ricky bio prije nego izađe.

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Posljednja sezona za predstavu “S nogu” Pedje Bajovića

  S nogu, (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije) jedna je od najizvođenijih predstava u povijesti …

X