Naslovna / Preporuke / Preporuka: Sarah Silverman – A Speck Of Dust

Preporuka: Sarah Silverman – A Speck Of Dust

U tjednu u kojem slavimo Dan žena, donosimo vam preporuku o – specijalu jedne žene. Logično. Sarah Silverman godinama je jedna od najboljih i najsmješnijih komičarki svijeta, čije teme nisu nužno vezane samo uz tematiku blisku nježnijem spolu, dapače. Sarah se vrlo često dotiče ženskih prava, abortusa, Boga ili običnih zanimljivih situacija iz svoje mladosti, a show završava potpuno – wow, ovo nisam očekivao efektom. 

Definitivno jedan od najboljih specijala koje možete naći na Netflixu i naša topla, topla preporuka za obilježiti ovaj tjedan. Obavezno štivo 😉

 

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Preporuka: Aleksandar Perišić nasmijava sa svojim “kompleksima” u klubu Sax

Hrvatska stand-up scena uspješno surađuje s brojnim regionalnim komičarima. Od bogatih izdanja večeri s ex-yu …

X