Naslovna / Preporuke / Nešto malo drugačije – Norm Macdonald

Nešto malo drugačije – Norm Macdonald

U svijetu komedije postoje stari lisci. Norm je svakako jedan od njih a i u tim godinama kada nastupa toliko dugo da ga se vjerojatno sjeća i tvoja mama. I baka, također.

Ako voliš stand-up, a tu si jer vjerojatno voliš, ovo je nešto što ima odmak od standarda i zaslužuje tvoju pažnju. Svi imamo onog nekog lika u familiji koji na obiteljskim skupovima obožava pričati viceve no njegov problem je što ih priča naizgled vrlo loše. I ipak mu se svi smiju. Jer je dobar. Jer je simpatičan. Jer je smiješan.

Baci oko, daj mu priliku, pogledaj ovaj odličan skup viceva, anti-viceva i opservacijske komedije. Isplati se.

 

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Posljednja sezona za predstavu “S nogu” Pedje Bajovića

  S nogu, (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije) jedna je od najizvođenijih predstava u povijesti …

X