Naslovna / Preporuke / Domaće preporuke / Gledali smo: Lajnap premijera – epizoda 9

Gledali smo: Lajnap premijera – epizoda 9

FOTO: Lajnap

 

Počela je jesen, a sa jeseni dolazi i nova sezona stand-up komedije. Za početak nove sezone, odabrali smo Lajnap, dečke koji su (već) svoju treću sezonu upravo otvorili u kultnom zagrebačkom Sax!-u.

I dok već tradicionalno, svaka dva mjeseca dečki dostavljaju novi tekst, ovaj mjesec (i listopad op.a.) u epizodi 9 vas uveseljavaju;

Saša Turković, najnoviji i ali godinama najstariji član Lajnap ekipe, koji kroz priče o životu, gotovo kao life coach nasmijava ekipu sa stejđa. Uz to, u ovoj epizodi malo ubaci i politike, čudan recept ali funkcionira. Saša je jednostavno – rasturio na premijeri.

Aleks Curać Šarić je prvi član koji ove godine izbacuje svoj novi one man show “Brutalno” (premijera 27.09. u Sax!-u), već četvrti u karijeri i drugi u samo godinu dana. Svjetski standard najviše klase, što jest – jest. U ovoj epizodi Aleks između ostaloga rastavlja muško ženske odnose, kao i činjenicu da stari, ali se i dotiče ekipe na društvenim mrežama. Zanimljiva kombinacija priča i pričica.

Goran Vugrinec Goc roka po Bandiću, samo mu to nemojte reći, a nasmijati će vas do suza uz priče o nećaku i suživotu s djevojkom. To smo poprilično sigurni. Barem nas je, a mi nismo baš laka publika. 😉

I na kraju, Vlatko Štampar. Čovjek o kojemu je (gotovo) sve već rečeno. Čovjek koji u tjednu premijere snima svoj stand-up specijal u Lisinskom, i čovjek koji je jedini nakon Ivana Šarića, samostalno rasprodao isti taj Lisinski. Čovjek koji od prve minute epizode 9 će vas nasmijati do suza. Dobro, možda ne do suza ali poneki ROFL će pasti, bilo da priča o prošlom ljetu ili kroz zanimljivu alegoriju prepričava odnose između parova.

 

Epizodu 9 možete pogledati svakog ponedjeljka u klubu Sax!, Palmotićeva 22 zaključno sa 29.10.2018. Za ostale predstave možete se informirati na njihovim Facebook stranicama, kao i na našem portalu pod raspored predstava, kako bi na vrijeme saznali što vam sve dečki spremaju ove sezone. U svakom slučaju, epizoda 9 je naša topla preporuka, za sve ljubitelje ovog “sporta”. Nećete požaliti. U to smo sigurni.

 

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Standup.hr predstavlja: Nikola Silić best of @Sax

  Nikola Silić prekida post i nakon 20 mjeseci opet nastupa u Zagrebu kao samostalni …

X