Naslovna / Najave / Smjehotres trese Zagreb i Split petu godinu zaredom!

Smjehotres trese Zagreb i Split petu godinu zaredom!

 

Već pet godina, 31. svibnja od 20:30h do 21:30h, odličan besplatan stand up comedy program “Smjehotres” trese gradove Lijepe naše i šire. Ove godine očekuje nas podrhtavanje od količine smijeha u zagrebačkom Art Parku i splitskoj Rivi.

Dosta vam je crnih vijesti i negativnosti? Pridružite se komičarima i komičarkama Studija Smijeha i zatresite sebe i ljude oko sebe smijehom i pozitivnom energijom.

“Smjehotres” je projekt širenja pozitivne energije kroz simultani smijeh u raznim gradovima svijeta.
Ovo je peta godina projekta!

Na lokaciji Art Park Zagreb od 20:30h do 21:30h potpuno besplatno nasmijavat će vas ekipa Studija Smijeha Zagreb, dok će vas na Rivi Split nasmijavati ekipa Studija Smijeha Split.
Ne propustite se smijati punih sat vremena u isto vrijeme sa publikom u Splitu i Sofiji!

 

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Preporuka: Aleksandar Perišić nasmijava sa svojim “kompleksima” u klubu Sax

Hrvatska stand-up scena uspješno surađuje s brojnim regionalnim komičarima. Od bogatih izdanja večeri s ex-yu …

X