Naslovna / Najave / Russell Peters se “deportira” u Lisinski

Russell Peters se “deportira” u Lisinski

 

FOTO: Russell Peters Web

 

U organizaciji marljivog tima Aquarius Recordsa, po prvi puta u Hrvatsku stiže kanadski komičar Russell Peters.

Za njegove nastupe uvijek se traži karta više, što potvrđuje pet rasprodanih večeri u londonskoj O2 areni (20.000 mjesta), a sada se isto očekuje da će napraviti u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u svibnju ove godine, za koju je otišlo više od trećine karata.
Deported je njegov novi stand-up show, a turneja je počela u Australiji te su planirani nastupi u Singapuru, Irskoj, Norveškoj, Kuvajtu, Kanadi, Južnoj Africi i mnogim drugim zemljama. To ne čudi, jer je na posljednjoj turneji obuhvatio čak 26 zemalja, imao više od 200 nastupa pred više od 300 tisuća fanova.

Prvi komičar koji je dobio svoj specijal na Netflixu 2013. godine i tada svijetu predstavio svoj Notorious, je istovremeno jedan od prvih komičara koji je samostalno financirao, producirao i distribuirao vlastiti stand-up, počevši s prvim specijalom Red, White and Brown 2008. godine. Diljem Amerike svoje prve DVD-ove prodao je u više od 250 tisuća primjeraka.

3 godine izbivanja s pozornice nakon prvog specijala vraća se i snima Almost Famous, a tijekom samog izbivanja je producirao i glumio u vlastitoj komičnoj drami The Indian Detective, koju od ovog prosinca možemo gledati na Netflixu.

Hrvati će 26. svibnja imati priliku pogledati najnoviji show ovog nagrađivanog komičara u Zagrebu, a ulaznice  za njega nalaze se u prodaji po cijeni od 120/170/220 kuna i već ih je otišla trećina. 

 

Facebook Comments

About Sara Smojver

Sara Smojver
Rođena ‘94. u Osijeku. Studira u Zagrebu. Prvi nastup imala je 22.3.2016. u Vinylu (Zagreb) i otada broji nastupe diljem Hrvatske i jedan u Srbiji. Voljela bi da joj poslije nastupa priđe Dubravko Ivaniš koji se nije nasmijao ni na jednu foru i da joj kaže sa straight fejsom: “Sviđa mi se ona fora sa Srbima.” te da se okrene i ode. Intenzivnije prati stand-up otkad je vidjela rutinu Georgea Carlina o religiji u 2. razredu srednje, a prvi stand-up kojeg je gledala bio je Eddie Izzard. Organizira mrežu večeri otvorenih mikrofona u Zagrebu (lipanj 2017. - sada) i voli gin-tonic. I Rafaello. I Arctic Monkeyse. :)

Pogledajte

Preporuka: Aleksandar Perišić nasmijava sa svojim “kompleksima” u klubu Sax

Hrvatska stand-up scena uspješno surađuje s brojnim regionalnim komičarima. Od bogatih izdanja večeri s ex-yu …

X