Naslovna / Najave / Preporuka tjedna: Roast Battle UK

Preporuka tjedna: Roast Battle UK

Znaš ono kad je Eminem popularizirao rap battle i odjednom je vrijeđanje postalo in? E pa, u zadnje vrijeme imamo vrijeđanje na potpuno novom levelu. Ne onako seljački kao kod nas u Saboru, nego profesionalno, istinski, genijalno i to pod palicom kultnog Jeff Rossa koji je magistrirao roast do te mjere da sada ljudima diljem svijeta objašnjava da je u životu važno znati primiti šalu. Dobro, ovo vrijedi za sve osim za one u filmskoj industriji za odrasle, kod njih je važnije primiti nešto drugo. Da se uvjeriš da je tome tako, pogledaj genijalni Comedy Centralov serijal Roast Battle, sezonu jedan i dva, od čega je, ruku na srce, druga ipak malo lošija ali svejedno gledljiva, posebito zadnji nastavci.

Nakon što ti se to svidi, a svidjet će ti se, pripremi se za skori izlazak Roast Battle UK pod vodstvom Jimmy Carra i cijelog niza britanskih comedy genijalaca. Voliš intelektualne i britanske fore? To je serija za tebe. Vjerujemo da ćeš uživati. #WinkyFace

 


Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Pedja Bajović: Stari lisac domaće scene

    Kao i većina pionira naše comedy scene, Pedja je prestao nastupe brojati u …

X