Naslovna / Preporuke / Domaće preporuke / Preporuka tjedna: Komičari nasmijavaju Grič za izbjeglice!

Preporuka tjedna: Komičari nasmijavaju Grič za izbjeglice!

Svi znamo da je dobro smijati se, a još bolje pomoći nekome. Kad to spojiš dobiješ humanitarni stand-up show u kinu Grič (Zagreb, Jurišićeva 6) za Udrugu Are You Syrious. Tako će se u utorak, 10. travnja na pozornicu kina Grič  popeti čak 6 komičara i ti se možeš nasmijati njihovim najjačim forama, pazi sad, u humanitarne svrhe!

 

 S lijeva nadesno: Goran Vugrinec, Sara Smojver, Filip Ratković, Vlatko Štampar, Željko Grmuša, Denis Rajčić

 

Goran Vugrinec, Sara Smojver, Filip Ratković, Vlatko Štampar, Željko Grmuša i Denis Džejson Rajčić će u utorak, 10. travnja od 20 h nasmijavati ekipu u zagrebačkom kinu Grič i svakako ti preporučamo da učiniš nešto dobro, a pritom se nasmiješ do suza!

Upad na ovu večer je u obliku donacija, a preporučeni iznos je 30 kn te sav prihod od ulaznica namijenjen je daljnjem radu Udruge Are You Syrious.

Vidimo se u utorak u Griču!

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Vlatko Štampar: “Publika je oštra. To je divna stvar kod stand-upa.”

Dok smo napisali i objavili ovu najavu, bilo je ostalo tek 200 ulaznica za Vlatkov …

X