Naslovna / Preporuke / Domaće preporuke / Preporuka: eGOCentrik stiže u HKD!

Preporuka: eGOCentrik stiže u HKD!

U Rijeku stiže Lajnapovac Goran Vugrinec Goc! Goran dolazi solo u Hrvatski kulturni dom na Sušaku 30. travnja sa svojim prvim showom Egocentrik u kojem je do sad uživala publika diljem Hrvatske. Riječku publiku očekuje dva sata Goranovih prvih izglancanih fora o njegovoj (ali i vašoj) svakodnevnici, odnosu Dalmatinaca i Purgera i razumnoj potrošnji financijskih sredstava na Montana sendviče.

Komičar koji je dosad nasmijao sve dijelove Hrvatske, a i ekipu u Londonu, Cape Townu, Barceloni i Budimpešti, sada nasmijava grad koji teče!

Preporučujemo svim Riječanima da se uz Goca u ponedjeljak 30.4. na dva sata opuste od sivila svakodnevnice i prepuste njegovoj energiji!

Karte (40 kn pretprodaja/ 50 kn na dan) su dostupne putem Entrio.hr sustava na ovom linku, a također ih možete kupiti na  Entrio prodajnim mjestima na lokacijama u Rijeci: The Beertija (Slavka Krauzteka 12), Croatia Records (Užarska ul 3), Dallas Music Shop (Splitska 2a), Autotrans – Rijeka (Riva 2).

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Standup.hr predstavlja: Nikola Silić best of @Sax

  Nikola Silić prekida post i nakon 20 mjeseci opet nastupa u Zagrebu kao samostalni …

X