Naslovna / Preporuke / Domaće preporuke / Preporuka: Aleksandar Perišić nasmijava sa svojim “kompleksima” u klubu Sax

Preporuka: Aleksandar Perišić nasmijava sa svojim “kompleksima” u klubu Sax

Hrvatska stand-up scena uspješno surađuje s brojnim regionalnim komičarima. Od bogatih izdanja večeri s ex-yu komičarima u Studiju Smijeha, preko festivalskog formata koji je ugostio komičare Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije te Makedonije. Lica gostiju nam nisu strana, a pogotovo ne lica srpske stand-up scene.

Jedno od najčešćih gostujućih imena je Aleksandar Perišić. Kao pobjednik prvog Otvorenog mikrofona u organizaciji Standup.rs, Aleksandar postaje pionirom srpske stand-up scene, a u svojoj sedmogodišnjoj bogatoj karijeri bilježi nastupe od Hrvatske do Bugarske po svim meridijanima i paralelama. Na svima nama poznatom tv-kanalu Comedy Central Extra sudjeluje u emisiji Stand up & more, a do sada je u Hrvatskoj najčešće je bio gost u Studiju Smijeha gdje je s komičarkom Marinom Orsag nastupao u “Kaj Bre!?” drugoj najizvedenijom stand-up predstavom na ovim prostorima.

Ako ga dosad niste uspjeli pogledati u jednom od brojnih gostovanja na ovim prostorima, ne brinite!
Aleksandar Perišić dolazi s posve novom stand-up predstavom pod nazivom Kompleksandar. Ovoga puta, u Zagreb dolazi na pozornicu  kluba SAX gdje će 13. studenog pričom o svojim kompleksima, doziranu crnim humorom i ponekom uvredom objasniti što ga čini takvim. Kako biste znali na čemu ste s njim, najbolje je da sami procijenite kolike komplekse ima u Sax-u sljedeći utorak!

Komičar svetskog bola. Stand up komedijom je počeo da se bavi još kao dete, u svojoj 28. godini. Divan čovek, na jedan, nadrealan način. 🙂 #standuprsAleksandar Perišić // "Kompleksandar" One Man Show // Nedelja 21. oktobar#Rezervacije: 060 30 60 131Event: Stand up@Ben Akiba: Aleksandar Perišić "Kompleksandar"

Objavljuje Standup.rs u Četvrtak, 18. listopada 2018.

 

Facebook Comments

About Sara Smojver

Sara Smojver
Rođena ‘94. u Osijeku. Studira u Zagrebu. Prvi nastup imala je 22.3.2016. u Vinylu (Zagreb) i otada broji nastupe diljem Hrvatske i jedan u Srbiji. Voljela bi da joj poslije nastupa priđe Dubravko Ivaniš koji se nije nasmijao ni na jednu foru i da joj kaže sa straight fejsom: “Sviđa mi se ona fora sa Srbima.” te da se okrene i ode. Intenzivnije prati stand-up otkad je vidjela rutinu Georgea Carlina o religiji u 2. razredu srednje, a prvi stand-up kojeg je gledala bio je Eddie Izzard. Organizira mrežu večeri otvorenih mikrofona u Zagrebu (lipanj 2017. - sada) i voli gin-tonic. I Rafaello. I Arctic Monkeyse. :)

Pogledajte

Štampar u Lisinskom – iskorak u povijest stand-upa

      10 godina je prošlo od kako je prvi puta na pozornicu kročio …

X