Naslovna / Najave / Nova lokacija free smijeha za Zagrepčane!

Nova lokacija free smijeha za Zagrepčane!

Polako je očito da stand-up komedija u Zagrebu “ne živi” samo u jednom klubu, već da mnoga druga mjesta okupljaju lokalne komičare i publiku. Bilo na sve više popularnim večerima otvorenog mikrofona, gdje dolaze friški komičari s tek nekoliko minuta materijala i oni iskusniji, ili pak regularnim večerima stand-up komedije.

Osim u Studiju Smijeha, komičari u Zagrebu nastupaju u mjestima kao što su KLUB SAX, Vinyl, Pločnik, Vintage Industrial Bar, Kazan Cafe, Norris Cafe, Jazz & Cabaret klub Kontesa i mnogi drugi.
Na ljetnoj terasi jednog gornjogradskog puba ovog ljeta možete uživati u stand-up večerima dvaput mjesečno i to BESPLATNO! Riječ je o Harat’s pubu na Kaptolu, točnije na trgu Petrice Kerempuha.

Ovaj tjedan počinje novo najavljeni ciklus stand-up večeri koje će se održavati dvaput mjesečno pa tako 3. svibnja na ljetnu terasu dolaze Domagoj Pintarić, Jadranko Glavačević i voditelj programa Zvonko Kožić.

FOTO: FB

Za dva tjedna (17. svibnja) na terasu dolaze novi komičari, a ulaz je također BESPLATAN!

 

Facebook Comments

About Sara Smojver

Sara Smojver
Rođena ‘94. u Osijeku. Studira u Zagrebu. Prvi nastup imala je 22.3.2016. u Vinylu (Zagreb) i otada broji nastupe diljem Hrvatske i jedan u Srbiji. Voljela bi da joj poslije nastupa priđe Dubravko Ivaniš koji se nije nasmijao ni na jednu foru i da joj kaže sa straight fejsom: “Sviđa mi se ona fora sa Srbima.” te da se okrene i ode. Intenzivnije prati stand-up otkad je vidjela rutinu Georgea Carlina o religiji u 2. razredu srednje, a prvi stand-up kojeg je gledala bio je Eddie Izzard. Organizira mrežu večeri otvorenih mikrofona u Zagrebu (lipanj 2017. - sada) i voli gin-tonic. I Rafaello. I Arctic Monkeyse. :)

Pogledajte

Preporuka: Aleksandar Perišić nasmijava sa svojim “kompleksima” u klubu Sax

Hrvatska stand-up scena uspješno surađuje s brojnim regionalnim komičarima. Od bogatih izdanja večeri s ex-yu …

X