Naslovna / Komičari / Zuhra – Zlatan Zuhrić

Zuhra – Zlatan Zuhrić

ZLatan Zuhrić Zuhra Zagrebački komičar i voditeljTko je Zuhra? Riječ je o zabavljaču koji iza sebe ima cijeli niz duhovitih i zabavnih projekata i čije ime svakom Hrvatu, a i šire, stavlja osmijeh na lice. Zuhra je do sada vodio, gostovao i glumio u više od deset hrvatskih serija i emisija, a u svom životopisu ima i šest filmova.

Karijeru je započeo u duetu s Željkom Pervanom na Radiju 101 u ekipi “Zločesta djeca”, a zajedno su surađivali i u “Večernjoj školi” u kojoj je Zuhra prozvan Aljoša. Osim toga, odlično je odrađivao ulogu voditelja u dva popularna talk showa “Zuhra Light Show” te “69”.

Facebook Comments

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Krenula nova sezona Open Mic večeri u Studiju Smijeha

Jedini klub u Hrvatskoj gdje se možete okušati kao standup komičar počeo sa još jednom …

X