Naslovna / Komičari / Marijana Perinić

Marijana Perinić

Marijana Perinić Šibenska Standup KomičarkaĆaća mi je porijeklom iz Vrsi kod Nina, mama je iz Vrpolja kod Šibenika i premda u Vrsima svake godine ljetujem i Zadar jako volim, više se osjećam Šibenčankom jer sam u Šibeniku odrasla.

‘Hiperaktiva’ jer paralelno radim 65 poslova i nikad mi nije dosadno, samo ponekad samu sebe izludim od pustih kombinacija u glavi.

Prvi samostalni nastup imala je prije sedam godina u zagrebačkom Purgeraju na Ribnjaku, u publici su joj bile prijateljice. – Pričala sam nešto o svom celulitu  i sprdala se na svoj račun, a one su umirale od smijeha. Kad  sam sišla sa stagea , sjećam se da sam bila sretna k’o prasica.

Nakon knjige ‘Gore ne može’ koju joj je objavila Milana Vuković Runjić, a u kojoj su kratke priče s njezinih stand up comedy nastupa, u knjizi ‘Šaka suza, vrića smija’ priča o muško-ženskim odnosima.

Pogledajte

Andrea Andrassy Stand Up komičarka iz Zagreba

Andrea Andrassy

Rođena u Zagrebu prije 27 godina. Kao osmogodišnja djevojčica na jednoj proslavi se popela na stage i ispričala prosti vic – rezultat je bio sedam dana bez televizora i cijeli život bez dlake na jeziku.