Naslovna / Intervjui / Ivan Šarić – Večernji List

Ivan Šarić – Večernji List

Ivan Šarić Stand Up komičar i voditeljIvan Šarić: Bio sam korak do braka, ali sve se urušilo u jednom trenu

Voditelj showa “Hrvatska traži zvijezdu” i stand-up komičar otkriva da je lijenčina sklona ovisnostima, ima li vremena za seks, kako stoji s avanturama na jednu noć i zašto tijelo prekriva tetovažama.

Bilo kuda, mladi 26-godišnji Zadranin Ivan Šarić svuda. Tako bi se mogao opisati stupanj trenutačne popularnosti voditelja showa “Hrvatska traži zvijezdu”, koji osim tog angažmana radi i na radiju, a krije se i iza mega popularne crne ovce Gregora koja reklamira jednu telekomunikacijsku tvrtku. No njemu najdraži posao je onaj stand up komičara s kojim lagano, ali sigurno osvaja i London.

Ostatak članka pročitajte na portalu Večernjeg Lista:
Ivan Šarić: Bio sam korak do braka, ali sve se urušilo u jednom trenu

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje sa Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Preporuka: The Standups

Imam super prijatelja koji mi je dao svoj login za Netflix. To znači da vikende …