Naslovna / Event / “I Hate Mondays” Open Mic Finale!

“I Hate Mondays” Open Mic Finale!

Dragi/ ljubitelji i ljubiteljice stand up comedy scene. Od ovog mjeseca krenuli smo s redovnim večerima otvorenog mikrofona i po kvartovima. Našli smo ih šestero u našem klubu, “Metropolisu”, “Žabcu”, “Carpe diemu” i “Goldfingeru” i sad je vrijeme da od njih izabaremo najboljeg ili najbolju.

Tražimo novog mladog/u komičara/ku koji će nastupati s našim rezidentima/cama u studenom i trebamo TVOJU pomoć u tome!

Dakle, u ponedjeljak pred vas izlaze najbolji open majkovci koje smo do sada imali priliku upoznati. No, više od svega trebat će nam vaša pomoć da zajedno odaberemo komičara amatera koji će idući mjesec nastupati sa stalnim članovima Studija Smijeha.

Inače, večer Otvorenog mikrofona ili kratko rečeno open-majk je prilika za svakoga da barem na kratko postane stand up komičar. Sve što ti treba jest 7 minuta tvog autorskog stand up materijala i malo hrabrosti.

Ako se ne vidiš kao komičara/ku, podrži druge u tome i sudjeluj u izgradnji domaće stand up scene.

Upad 10kn.

Vaša voditeljica kroz galaksiju novih komičara/ki amatera biti će Marina Orsag.

About Hrvoje Gašparević

Hrvoje Gašparević
Dobitnik je jedne prve nagrade za kratku priču ali i nekoliko pozitivnih ocjena iz zadaćnica tokom svog skromnog školovanja. U životne uspjehe, uz navedeno, ubraja i retweet Rickya Gervaisa - dva puta(!), upoznavanje s Jim Jefferiesom i onaj jedan dan kad je stvarno, hešteg majkemi, otišao na kavu i nije se napio. Stand-up prati od početka milenija i iako nereligiozan nekolicinu komičara smatra hodajućim božanstvima. Živući uzor: Jim Jefferies. R.I.P. uzor: George Carlin. Obožava: komediju Bo Burnhama i Mitch Hedberga.

Pogledajte

Dnevnik jednog openmajkovca

  Mali intro Bok! Moje ime je Leon i ja sam open majkovac iz Zagreba. …