Naslovna / Event / eGOCentrik Goran Vugrinec One Man Show

eGOCentrik Goran Vugrinec One Man Show

Nakon više od deset izvedbi u Studiju Smijeha, eGOCentrik po prvi put gostuje u klubu SAX! Novi prostor, nova atmosfera i nova publika, no jedno ostaje isto – 2 SATA smijeha i dobre zabave!

ULAZNICE:
Cijena karte u pretprodaji iznosi 30kn, a na dan 40kn!

Pretprodaja karata počinje 11.11., a svoj primjerak možete kupiti na blagajni kluba Sax!, radnim danom kluba, od 20h.

TKO JE GOC?
Dečko s toliko energije da se pored njega poremećaj pozornosti s hiperaktivnošću čini kao vegetativno stanje. Legenda kaže da je kao mali upao u kotao s Red Bullom i sada ga zaustaviti mogu samo određeni zakoni fizike.

U stand-upu od 2009., Goc je do sada odradio više od 600 nastupa (odokativno) i stalni je član
prvog hrvatskog i regionalnog kluba stand up komedije – Studija Smijeha. Nastupao je u gotovo svim dijelovima Hrvatske, Slovenije, a gostovao je i u BiH te Srbiji. Priča engleski bolje od Jadranke Kosor, a to je pokazao u Londonu i Budimpešti.

Možete ga uhvatiti i na malim ekranima. Domaći su ga mogli gledati na RTL-ovom showu Klub Smijeha, a stranci na Comedy Central Extra.

Sve ostalo vrijeme provodi u dobrom društvu na eventima KK Cedevite, Red Bulla, FAK-a i drugim umno-sportskim događajima.

Kad naraste želi postati astronaut što mu je krajem 2013. umalo pošlo za rukom u Axe Apollo Space Academy u Orlandu, FL, SAD.

Goc je inače odličan animator, voditelj i podjebavač, a u slobodno vrijeme se ozljeđuje vozeći brdski bicikl i surfa internetima za pare.

Pogledajte

Tin Vodopivec Ozbiljne Gluposti

Tin Vodopivec “Ozbiljne gluposti”

Slovenski komičar Tin Vodopivec predstavlja svoj prvi comedy special OZBILJNE GLUPOSTI snimljen 6.6.2015 u Studiu …